neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum. ama belki benimle ilgili bazı şeyleri, yazacağım bir kaç kelimeyi merak edenler olur..

Cumartesi, Aralık 10, 2005

hiç

bunu hiç benim için yapmadın. ne kadar acı, öyle değil mi? "aylak adam"a sempati duyan biri olarak ceketini alıp çekip giden ben olmalıyım halbuki. sana kendini dünyanın en değerli varlığı gibi hissettiren bendim oysa. üzüldüm. umarım bir gün bunları anlayabilir ve bana hakettiğim gibi davranırsın. dedim ya, üzüldüm.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

kim bu senin icin onu yapmayan????

turuncu dedi ki...

ne farkeder ki kim olduğu? o gün d. bugün e. belki yarın f. sonra ne gelir? g,ğ,h,ı,i... sonuçta çeşitli sıfatlar altında, çeşitli isimlere ve zamirlere sahip kişiler beni üzüyor. bu her zaman direkt olarak bana doğru yönelmemiş olabilir, zaten çoğu zaman yönelmeyenler çıldırtıyor insanı. hiç kendini hem fazlalıkmış gibi, hem yokmuş gibi hissettin mi? eğer evet diyorsan, neden yoksun? hayır hissetmedim diyorsan, yine yoksun. neyse mühim değil. eskiden zeki olduğumu düşünürdüm, ama zeka dan başka doğru bakış açısı da gerekli. bazen net göremiyorken yaptığımız manevralar bizleri komik durumlara düşürebilir, öyle değil mi değerli yorumcu..

Adsız dedi ki...

neyse imali konusmayi sefmediimi her fırsatta dile getirdim aslinda sana... net bi sekilde kim bu senin icin onu yapmayan da da sorduum sadece d. idi. ama sen yıne kulagına akrobatik hareketler yaparak gostermeyi tercih ettin... bence bi an önce sadelesip daha duz bi insan olmalısin

turuncu dedi ki...

açık ve net: her ortamda bu konu hakkında konusmak istemedigimi ifade ediyorum. kim oldugunun onemi yok. onemli olan durum ve bu durumun bende ki yankısı. o zaman ki yankısı boyleymis demek ki.. oyle iste.

Bil-sen-de

Pardus... Özgürlük Için...

Firefox 2

Bazen Okurum

Dinle-sen-de