neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum. ama belki benimle ilgili bazı şeyleri, yazacağım bir kaç kelimeyi merak edenler olur..

Cumartesi, Şubat 18, 2006

kon(d)uk

metres'e misafir oldum bugün, künyede ismi en üstte yazdığına göre ululardan sayılan ululula'nın yazdıklarına takıldım. her insan gibi kendini bildiriyor bize, öyle değil mi lula? bazen düşünüyorum, sanırım hayat boyu yaptığımız iş tümüyle bu zaten: bildirmek. yaptıklarımızla, eserlerimizle ve dahi dünyaya getirdiğimiz çocuklarımızla kendimizi, içimizdekini bildirmek diğerlerine, hatta sonraki nesillere. kimi zaman bir çift kulaklıkta, kimi zaman kara kitabın pek de kara olmayan kapağında lula'yı görüyoruz. evet, bu da bir yoldur. eğer bana eşit uzaklıktaki yeterli sayıda noktayı işaret edersem, bu noktaların oluşturduğu çemberin tam ortasında ben varımdır, değil mi? ne de olsa x²+y²=1 .

evet lula, erkeklere daha küçücük yaşta küfretmeyi kadınlar öğretir, sonra kavga etmeyi de genelde kadınlar öğretir küçük erkeklere. hatırlasana, elmayı da havva yedirmişti.

2 yorum:

lula dedi ki...

yalan değil. kadın fitne ve fesattır. yine de dünyayı döndüren bir şey varsa o aşktır. ve kadınlar aşkı en iyi tanımlayan varlıklardır..

turuncu dedi ki...

doğru: dünya aşkla döner..

Bil-sen-de

Pardus... Özgürlük Için...

Firefox 2

Bazen Okurum

Dinle-sen-de